Hanteringsfråga

Ibland önskar jag att jag kunde hantera mat bättre. Ibland önskar jag att jag lät bli att äta. Just nu är jag i läge två.

Jag åt frukost. Min nya favorit. Nästan tinade mangobitar och körsbär, yoghurt och blandade naturella nötter. Mums, godis. Jag var på ett flexpass och försökte öka min rörlighet lite. Jag åkte hem, åt banan på vägen och åt sedan sen lunch. Minst lika gott det. Svampomelett med keso,fetaost och laxröra och så massa grönsaker. Sen kom Jonathan hem så jag fikade två chokladtryfflar och te. Sen handboll i en och en halv timme. Och jag känner mig... Svag för att jag föll och åt när jag kom hem. Två mjuka mackor, en hård och två salta kex. Varför jag känner mig svag? För att även dessa mängder gör mig tjockare. Jag vill inte bli tjockare. Jag hatar mig. Jag trodde det var rätt ok, att det släppt några kilon sen jul. Sen gick det fyra dagar och hälften av det var tillbaka. Om det ändå stod still.

Jag vet, det är inte friskt att vilja matvägra. Jag är inte frisk. Bara för frisk för all typ av hjälp. Eller, ja ni vet, för stor. Jag är trött på allt. Jag hatar att ha ibs, att ha en konstant svullen mage. Jag hatar att jag vill låta bli att äta. Jag hatar att jag gör det. Jag hatar att det är så mycket tankar runt det. Jag hatar att jag inte har bättre "disciplin" och jag hatar att jag ens formulerar dom orden i min hjärna.

Jag vill se ut som jag gjorde innan jag blev sjuk. Men jag är idiot, så jag är förstörd.

Sommaren 2010



Kommentarer
Postat av: Julia

Jag hoppas så för din skull att ditt mående skulle gå uppåt, att du skulle få hjälp. För du är värd SÅ mycket bättre än detta helvete! :(



Styrkekramar

2012-03-28 @ 20:35:31
URL: http://struntarivaddesager.blogspot.com
Postat av: Johanna

Sv: glad jag blir.. Tack!

Om du ser ut som på bilden är du ju väldigt smal! Och jag fortsätter vara förbannad på vården för även om man väger 80 eller 40 kg ska man fan få samma hjälp och ses med samma ögon. Kram!

2012-03-28 @ 23:07:08
URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0