Miss i min ordbok

Suicid... är nog det första ordet jag tog in som psyksjuk. Numera pratar jag i stort sett flytande "journal". Men jag hade tydligen missat definitionen. Att säga att det inte är så vansinnigt kul att leva eller att det inte är så värst fantastiskt att göra det just nu är enligt min samtalskontakt suicidtankar. Jag har aldrig uttalat orden "jag vill dö". Det trodde jag var suicidtankar. Så nu har jag lärt mig det. Med andra ord har jag dom ofta.

Just nu vill jag bara försvinna och släcka ner och slippa känna. Inte dö, bara slippa. För jag mår inte bra. Alls. Jag önskar att jag trodde på hjälp. Att jag kände att det fanns något att luta sig mot. Men vi vet, både jag och akutpsyk, att dom inte kan göra något för mig. Det känns ensamt.


Kommentarer
Postat av: Dedde



Taaack grisarna där hemma och du din kämpe :D

Hah okej ska inte googla på det... ;) <3

2012-03-08 @ 23:09:04
URL: http://deds.blogg.se/
Postat av: Johanna

Jag finns här även fast jag vet att det inte hjälper ett jävla skit att jag säger det.

sv: Sådär var det för mig också. De första gångerna reagerade folk men sen rann allt ur sanden. Du borde anmäla den där läkaren som skrattade åt ditt förslag om MHE till patientnämnden!

Vart bor du och vilket psyk tillhör du? Kram

2012-03-09 @ 09:02:07
URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se
Postat av: Patricia♔

Varför ska det vara så svårt den här skiten:( Själv är jag mer besviken än någon sin på vården. En läkare ville träffa mig, men då ville jag inte gå dit, nu när jag vill be om hjälp, då får jag det inte...

2012-03-09 @ 12:55:34
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Johanna

Sv: hahhaha, det ser verkligen ut som en mini vagina. Fyfasen säger jag bara, så himla konstigt att det kan bli så!



Tack!Alltså jag vet inte vad jag ska säga, du ska bara veta hur jävla förbannad jag är. Såhär kan dom inte hålla på och du måste försöka dra ner på skärandet :/ Hur kan dom inte lägga in dig på psyk? Hur fan kan dom låta dig åka hem när du till och med skar dig där? Jag skulle fan vilja slå ihjäl dom.. Puckon.

Jaa, du bor längst bort på min linje :) Bor i bagarossen, precis söder om stan :) <3

2012-03-09 @ 13:29:33
URL: http://brunnergjohanna.spotlife.se
Postat av: Patricia♔

sv: Haha eller hur, fast det är okej. Värre är all den där reklamen om frågestunder och sådant men sådana raderar jag alltid;) haha. Fast ibland är det kul och gå in och svara något drygt till dem:D



Usch, det där lät verkligen inte skoj. Inte magsjuka? (man kräks ju inte alltid när man har det).



Det värsta med vården är nog att man måste vara frisk för att orka kämpa för att få hjälp. Är man sjuk fixar man det inte..

2012-03-09 @ 13:29:51
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: minna

kanske kan de inte göra allt bra. eller tydligen inte, eftersom du sökt hjälp gång på gång. men kanske kan det vara lite lättare en timme, att åka till akutpsyk och få prata med någon, få sitta där en stund. har man tur kan man träffa nån som är bra. det tar inte bort allt jobbigt, men du har klarat några timmar till. slipper vara ensam om att veta hur du mår, om du säger det till dem.

men jag fattar att du vill ha något mer och bättre. att du behöver hjälp på riktigt.

Postat av: Anonym

Hallojs! Hoppas att du får en underbar fredagskväll :):) Lust att vara med i dagens blogg? Och/eller göra ett bloglovinbyte? :):) KRAM.

http://nojjz.blogg.se

2012-03-09 @ 20:18:54
Postat av: Anonym

Sv: åå digestive kex är så himla gott.. Jag åt pizza för första gången igår på fyra år haha men jag åt bara några tuggor och insåg att jag fortfarande inte tyckte att det var särskilt gott. Bra att du kompenserade upp den dåliga matdagen med det.

Sånt härnt borde få vara med på "uppdrags granskning" tänker fan skriva till dom.. Sådär har det varit mig med, jag har sagt att jag kommer ta livet av mig ifall jag får åka hem och så ger dom mig två propavan, theralen och så skickar dom hem mig. Dom mediciner har jag redan hemma också, så jävla skratt retande pinsamt..

Bor du hemma eller bor du med pojkvän eller så? :)

Jaha! Vad tränar du i skarpnäck? <3

2012-03-09 @ 20:52:43
URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se
Postat av: Julia

Oj vännen, önskar jag kunde göra nåt för dig... :/



Kramar!

2012-03-09 @ 21:00:12
URL: http://struntarivaddesager.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0