Sjukling

Så, vad har jag gjort sen sist? Mest varit sjuk faktiskt. Det jag äter verkar mest rinna rakt igenom. Fortfarande. Den positiva biten är att jag inte mår dåligt i alla fall. Bara väldigt trött av för lite sömn, för lite näring och för lite vätska. Vad det är som felar mig är fortfarande en gåta. Det verkar inte direkt vara smittsamt för Jonathan är fortfarande frisk och kry. Om jag fortfarande är dålig imorgon var rådet att uppsöka vårdcentralen för att utesluta att jag drabbats  av något otrevligt som kan komma från det faktum att jag dagligen hanterar rått kött.. oftast kyckling.

Med andra ord har jag mest tittat på film, löst korsord, känt mig som jag fått sittsår, varit trött, varit uttråkad.. klagat lite. Ätit spännande saker såsom fiskbullar. Näeh, inte så värst häftigt liv. Idag hade jag dock några timmar mitt på dagen när jag fick lite ork och kunde ta mig ut. Tack för det, det är så skönt utomhus.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det suger verkligen att vara sjuk, bara att krya på dig!

Sv: haha förlåt men det lät lite roligt "dokumentförstörare", man kan ju inte skrika åt folk som glor för vissa fattar ju inte men fattar inte hur man kan sitta och glo på en människa utan att inte skämmas. Knäppt!

<3

2012-03-12 @ 20:29:10
URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se
Postat av: Patricia♔

Krya på dig fina!

2012-03-12 @ 21:57:54
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Patricia♔

Hoppas det så du kan få slippa ett problem i alla fall.



kram

2012-03-13 @ 11:21:18
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Anonym

Sv: Exakt. Är bara så himla rädd för att påverka folk negativt, människor verkar inte vilja acceptera att jag är frisk nu.. Men det är iofs deras problem och jag orkar inte fortsätta försvara mig om att jag är frisk. Hur mår du idag? Kram

2012-03-13 @ 11:34:09
URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se
Postat av: Patricia♔

Håller med, visst finns det inga kalendrar som passar precis så som man vill ha dem. Vinner du kan du ju även ta en av dina egna bilder som framsida:)

2012-03-13 @ 19:48:34
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: minna

usch, låter jobbigt det där. hoppas det snart blir bättre.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0