Te i orange termosmugg

Idag vaknade jag betydligt friskare. Åt rostat bröd med citronmarmelad och drack te. Ville ut, ut, utomhus efter dom senaste dagarnas instängdhet och orkeslöshet. Så, på med nya finaste underställströjan och ett strålande leende inför utsikten att få vistas i den värmande vårsolen.

Promenerade till Vällingby, tog tunnelbanan ett par stationer till Brommaplan och gick därefter till City Gross för att handla. Åt en lunchfralla på en bänk i solen och åkte sedan hem igen. Fixade te och packade ner kamera och varma dunvästen i ryggsäcken och travade utåt Lövsta. Tog plats på den soluppvärmda klippan, halade fram kameran och satt där och drack te och lyssnade på ljudet av is som spricker upp (och ett och annat flygplan.


När solen gick ner och jag närmade mig stadiet isbit gick jag hem och lagade fiskpinnar med potatis, gröna ärtor (massor av gröna ärtor) och senapssås. Det var min dag. Ett försök att döva ångesten som genast kom tillbaka när jag mådde bättre fysikt. På klippan lyckades det. I övrigt inte. Fy fasen vilken matångest jag haft idag.






Kommentarer
Postat av: [kampen tillbaka]

sv; det är du också,tro inget annat!

lax är mumsen,men det ska vara stekt och sådär lite halvbränt knaprigt,mums!

2012-03-13 @ 23:24:08
URL: http://mergimebytyqi.webblogg.se/
Postat av: Anonym

vad fotar du med för kamera? :)

Sv: exakt, kunde inte sagt det bättre själv. Alla har olika sätt att leva på. Vi ska inte göra någonting bara för att vi borde och kan bara för att (vi) eller jag är friska!

Det är bara att kämpa på och satsa på att det ska gå bättre med maten idag! Kram

2012-03-14 @ 08:31:12
URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se
Postat av: minna

inte kul med ångest, men skönt att du mår bättre fysiskt och kunde vara ute i solen. jag är inponerad av ditt uteliv. själv gillar jag att vara ute men fastnar ändå mest i soffan. måste liksom vara nåt speciellt jag ska göra, har svårt för att göra så som du nu, åka/gå iväg och sätta dig på en klippa. låter fridfullt. fina bilder!

Postat av: Patricia♔

Vad mysigt det där lät. Hade jag bott i närheten hade jag lätt följt med dig på sådana utflykter alltid!

2012-03-14 @ 17:02:45
URL: http://patriciac.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0