Busig eller dum är frågan

Idag bestämde jag mig för att göra något som kommer ses som väldigt kontroversiellt och förmodligen destruktivt. Jag ska nämligen räkna kalorier ett par dagar för att se hur det ligger till egentligen. Om jag äter mer än jag tror, om det är för lite på riktigt eller om det bara är andra som säger det. Ja, helt enkelt reda ut om det är i intaget det felar eller om det är någon annastans i systemet som det inte går som det ska. För jag vill veta.
 
Nu är det kanske inte så sjukt som en del vill ha det till. Jag har aldrig tidigare räknat kalorier egentligen. Jag är på tok för lat och bekväm för sådant och det var jag även under min sjukaste och mest kontrollerande period. Jag tyckte det var för meckigt med räknande så jag lät helt enkelt bli att äta det mesta rakt av istället. Och, syftet är verkligen att ta reda på om jag äter för mycket eller för lite eller om det är lagom.
 
Fast det kommer ingen tro på. En gång ätstörd alltid dömd efter den måttstocken i allt som görs.

Kommentarer
Postat av: Maja

Du borde inte göra det, för du vill ju inte råka fastna i det beteendet senare. Allting kommer bli så låst för dig och jag vet att det kommer göra allting mycket svårare, det borde i alla fall bli så.. Så jag skulle säga att du inte borde göra det, för din egen skull!
Kram <3

2012-10-12 @ 16:07:47
URL: http://cuilenya.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0