Om Hanna.

Jag har aldrig drömt om att vara en prinsessa. Faktum är att jag så fort jag var gammal nog att ha en åsikt aldrig ville ha klänning. Jag tycker fortfarande inte om klänning eller kjol. Det passar inte mig och mitt sätt att alltid vara i rörelse, att vilja hjula på asfaltsvägen eller klättra i träd. Fast jag gifte mig faktiskt i klänning. 
 
Jag tycker mycket om att ge bort små oväntade presenter till människor. 
 
Jag har alltid önskat att jag vore bra på att teckna och måla men aldrig haft orken och tålamodet till att lära mig utan bara varit arg för att jag inte är född med talang inom området. 
 
Fram tills jag var ungefär femton lyssnade jag praktiskt taget inte på musik. 
 
Jag är usel på historia och historiska personer. Det beror nog främst på att jag är totalt ointresserad av det. 
 
Jag är väldigt dålig på att spara pengar. Jag kan med lätthet få ekonomin att gå ihop men inte hitta utrymme att lägga undan fast det borde finnas. Har jag pengar går dom liksom åt.
 
Efter att jag började äta efter min svält började jag gilla en del saker jag tidigare avskytt bland annat lakrits, oliver, sill och sparris. Kaffe går dock fortfarande inte. Faktum är att jag tycker kaffe är vidrigt äckligt. Jag har inte gjort årets försök att dricka det än men förra året valde jag ett apelsin/chokladkaffe och hade i mjölk och jag tyckte ändå det smakade så hemskt att jag höll på att spotta ut det. Men det är väl kanske inget att vara ledsen över, jag gillar ju te=)
 
Jag kan inte förstå eller på något vis sätta mig in i hur en människa som är rasist tänker. Eller sådär lite lagom smygrasist, ni vet dom som säger "jag är ju inte rasist men jag vill inte ha en flyktingförläggning i MITT område". Det är ju människor för fasen. Bytt plats med dom i krigshärjade länder där kvinnor blir våldtagna, barn kidnappade och värvade till armeer och männen sönderskjutna. Låter det kul på något vis? Jag kan inte hur jag än försöker se hur tankarna går i huvudet när man tycker att människor från andra platser med andra religioner är farliga, hemska, smutsiga, mindre värda eller vad som. 
 
Hela mitt liv har jag haft en långdistanskärleksaffär med Norge. Jag älskar landet, det bara är så och jag skulle gärna leva där. 
 
 

Kommentarer
Postat av: Helene

För mig tog det också väldigt lång tid tills jag började lyssna på musik. Eller, jag lyssnade på musik om den råkade höras, när jag själv spelade piano och när jag gick i affärer med musik... Men jag tog aldrig initiativ till att själv sätta på en skiva, eller lyssna på en låt på youtube. Någon gång vart tredje år kanske:P Kanske var det för att jag inte orkade engagera mig tror jag... Och för att jag inte visste något om genrer och vad den musikgenre hette som jag nästan aldrig hörde, men ändå tyckte om. Minns att det var våren 2009 som jag började lyssna på musik regelbundet, och på mina villkor.

2013-08-03 @ 11:12:29
URL: http://helenesoderberg.blogg.se
Postat av: Elin

Det är ganska konstigt att kunniga människor nödvändigtvis måste koppla samman friskhet med viktökning. Personal inom området har på vissa ställen så svårt att bortse från vikten. Så förstår din känsla där. men samtidigt, om det är vad som krävs för att du ska orka allt du eventuellt skulle vilja om du hade måendet för att orka det, så kanske det kan få en chans?

Det har du rätt i, men behöver nog lite, men helst mycket, hopp för att komma ur det destruktiva.
kramar

2013-08-03 @ 13:19:38
URL: http://www.uturanorexin.blogg.se
Postat av: beayourdreams.blogg.se

Jag drömde aldrig heller om att vara prinsessa.. Enda anledningen var väl för att jag var stor och ivägen; jag hade inte en kropp som en prinsessa.. Åååhja!

Teckna och måla är något jag skulle vilja kunna.. Jag älskar att rita lite men jag är så himla dålig på de, hahaha.. Jag älskar dock att sjunga.. Folk säger att jag är duktig.. Men vad vet jag!

Historia? Minns inte ett skit från skolan, haha..

Pengarna mina försvinner fortare än kvickt; gud vad jag lägger pengar på keso och kvarg.. Jordnötssmör, nötter, avokado.. Listan kan göras lång. Behöver jag kläder? Ohja men där går inte pengarna inte.. Anser mig själv inte vara värd fina kläder så de är INTE en prioritet.. Men hmm.. Ingen musik till 15 års ålder? Hur klarade du av det.. O_o?!

Jag tror jag började gilla keso och kvarg mer när jag började svälta.. Sen har kaffe och de blivit något jag gillar också, konstigt nog.. Haha!

Jag kan förstå de som är rasister eller smygrasister.. Alltså, de finns ju faktiskt de som kommer hit som praktiskt taget är otrevliga och så vidare.. Nu säger jag inte att jag är rasist själv men visst tusan kan jag bli irriterad på de som kommer hit, lever livet, jobbar inte, lär sig inte svenska språket och tycker vi ska vara trevliga tillbaka? Hmm.. Men hemska, farliga, smutsika och mindre värda tycker jag inte att de är.. Så länge de uppför sig!

Sv: Maten slank ner och gott var det.. Men min ångest finns självklart här.. Men så får det vara! Din frukost lät förövrigt dögod! Så himla duktigt av dig att ta det du ville ha! :) <3

Jo, jag läste faktiskt att klor inte var bra för piercingar.. Men jag köpte vattentätt plåster så jag kan bada, hihi. Men de är just under läkningen bara.. Tog den ju i förr går :P
Jasså! Du får tänka till lite om tatueringen då, du kommer på en plats till slut som passar PERFA!

2013-08-03 @ 17:56:30
URL: http://beayourdreams.blogg.se/
Postat av: Lissie

Sånt här tycker jag är intressant, såna här små (och stora) saker som man oftast inte vet om människor. Jag tycker du ska köpa lite färg och taveldukar och måla något abstrakt, som inte kan bli vara sig fult eller fel. Det är rätt skönt som terapi!

Och du missar något med kaffet alltså. En kall islatte på en uteservering! Men vi är ju olika. Te är inte dumt det heller liksom :)

2013-08-05 @ 14:49:04
URL: http://fairlynuts.blogg.se
Postat av: fanny

Jag älskar kjolar och klänningar jag.. xD Det där är så olika!

Sv: Haha, ja du.. Undrar jag med;) Nej, men jag har inte så mycket utgifter och väldigt billig hyra.
Usch, tråkigt!! :(

Nej, det har jag inte vad jag vet. Så det ska bli spännande att se var jag hamnar :) Men nervöst dock..

2013-08-05 @ 21:03:54
URL: http://vitochrosa.blogg.se
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Sådana här inlägg är alltid roliga att läsa tycker jag. Haha själv älskar jag ju att vara sådär extra tjejig;) Tur att alla är olika haha.

2013-08-06 @ 03:14:31
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: Maja

Har aldrig kunnat måla, fick musiken istället. Musik har jag dock alltid lyssnat på, mest för att hela min familj gillar det.
vad gäller klänningar hade jag väl en del när jag var liten; numera är jag dock frälst i shorts(på sommaren, men även shorts + tights på vintern). Men att bli prinsessa? Så länge sen att jag inte kommer ihåg.

Sparsam har jag alltid varit, mest för att jag vill ha kontroll, jag vill ha en plan. Jag kanske behöver pengarna sen, då sparas dem.
Klarar inte heller av kaffe, men vem behöver kaffe när det finns te?
Kram! <3

2013-08-06 @ 11:33:44
URL: http://singyourownsong.blogg.se/
Postat av: Erica

Kul att få lära känna dig lite bättre! :-)
Känner igen mig i det om kjolar och klänningar lite. Jag var så förut. Jag tyckte inte alls om att ha kjol eller klänning. Nu däremot har jag kjol ganska ofta, men fortfarande inte klänningar...

2013-08-07 @ 12:46:33
URL: http://faithhopelove.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0