Mattes smarta skitunge

Zombie är en aktiv och påhittig kille med en vilja av stål och mycket kreativitet. Väldigt positiva egenskaper. Så länge han får utlopp för sina förmågor på ett vettigt och konstruktivt sätt. Får han inte det så visar han ganska snabbt upp sin mindre roliga sida, den destruktiva. Han kan plocka böcker ur bokhyllan.. första hyllan är sedan länge tömd (av oss) men han hoppar upp till andra, hänger i framtassarna, viker huvudet nittio grader och tar tag i bokryggen med tänderna och så drar han ut boken. Så gör han med dom allihopa, en och en.. Eller så går han och småretas med tjejerna som inte är så jätteförtjusta i hans sätt att komma och buffla sig in var som helst och hur som helst. Andra favoritsysselsättningar är att flytta runt bajslådor, riva ner tidningar och papper från köksbordet och gräva träpellets ur lådorna.
 
Så, man gör helt enkelt bäst i att låta honom jobba med något som inte gör att man själv måste städa upp en massa. När det är lite varmare brukar vi gå promenader men just nu vill han inte vara ute mer än max tio minuter så vi får hålla oss till inomhusaktivering. Han är rätt så väldigt förtjust i godis så aktiveringsleksaker för katt och hund som det ska trilla ut godis ur är bra grejer. Förra veckan köpte vi en ny variant och den är både bäst och billigast hitills.
 
 
 
 
 
Min dag har bestått av sitta och vara trött. Laga wok med tofu. Åka och klättra, idag kändes det faktiskt lite mer okej, har gått rätt dåligt senaste gångerna. Sen åkte vi hem till Jonathans föräldrar och åt middag. Ångest på det jajjamen. Tänkte åka hem först för jag orkade inte riktigt med mat andra lagat. Men, jag åkte och jag åt även om jag fegade ur lite med potatisen.. blev dock väldigt mycket grönsaker som kompensation och sen åt jag fakiskt banankaka nu på kvällen i hemmets trygghet.
 
Har man svårt att posera naturligt så blir det lätt såhär=P
 
 

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Sv: Jag är verkligen tudelad där. Samtidigt som det kanske är lättare att göra något roligt av utmaningen så kan jag ändå tycka att det kan vara lättare i trygga hemmet. Men som sagt, det är ju inte i hemmet alla gottigheter kommer intas i livet.. så lika bra att göra det "på rätt plats" från början, om du förstår. Kanelbulle på fik, korv i en korvmoj.. ja, du fattar!
Utmaningarna denna veckan kommer dock Inte ske på hemmaplan. Får se hur det går! Vila blir det dock rejält av.

Hoppasdu får en bra vecka.

2013-01-13 @ 22:56:05
URL: http://vagenupp.blogg.se
Postat av: Diana Doss

bra jobbat att du följde med och åt :)

sv: ja, om vi visar att det är VI som bestämmer tror jag de ger sig med tiden..

haha, det där problemet har jag oxå x) så när det bara är havregrynen kvar brukar jag ta nåt annat tills mamma har ätit upp det sista och öppnar en ny påse, hahah!

2013-01-14 @ 11:42:00
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Maja

Gud vilken gullig liten filur!
Skönt att det kändes bättre med klättringen och superbra av dig att du följde med och åt! :)
Massa kramar! <3

2013-01-14 @ 16:02:11
URL: http://cuilenya.blogg.se
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Vet dina svärföräldrar om hur du mår och så?

Haha bra att du hittat en leksak som är perfekt aktivering för din lilla sötnos där:)

2013-01-14 @ 19:42:36
URL: http://patriciac.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0