Intelligensen är det ju i alla fall inte så mycket fel på.

I kategorin "Saker som får en att le":
 
Fjärilar heter på norska sommerfugler. 
 
 
Idag kom äntligen min utredning igång. Egentligen hade jag min första tid inbokad den tjugotredje april. Psykologen fick då avboka för att han var sjuk och sedan har dagarna, veckorna och månaderna passerat utan att jag fått en ny tid. Faktiskt utan att han har varit kontaktbar alls fast jag både hört att han jobbat och skymtat honom i korridorerna men hur som helst så var det dags idag.
 
Jag tycker utredning är rätt kul faktiskt. I alla fall den här typen, har ju tidigare gjort en väldigt lik för adhd. Fick börja med att lägga klossar i mönster efter en bild. Sedan var det lite av varje, ordförståelse, huvudräkning med "lästal", sifferrepetitioner där testledaren säger en radda siffror och så ska jag upprepa först i samma ordning och sedan efter ett tag bakvänt. Det gick som vanligt åt skogen. Det börjar med två siffror och sedan ökas det på upp till åtta eller nio stycken och när det närmar sig fem så börjar min hjärna fladdra iväg till annat och jag inser när sista siffran sägs att jag inte har hört hälften. Sedan kom det intressanta, samma sak, testledaren säger siffror och jag ska säga dom, fast i nummerordning med lägsta siffran först. Det var jag fantastiskt bra på. Jag hade ett enda fel på hela den biten om man jämför med dom andra två där jag missade otroligt mycket. Helt plötsligt kunde jag komma ihåg siffrorna när jag fick göra något med dom, sortera upp dom i hjärnan. Herr psykologen tyckte det var intressant. Jag tyckte inte det var så konstigt egentligen. Att bara memorera en räcka siffror är ju.. meningslöst så det slösar min hjärna helt uppenbart inte energi på=P Sedan var det min triumfgren och det vet jag ju sedan tidigare test att jag är bra på men idag satte jag varenda uppgift. Det är den där traditionella iq-testgrejen med symboler och så ska man se vilken som är nästa i serien. Idag lyckades jag som sagt pricka in alla rätt. Jag är tydligen inte riktigt så fördummad som jag känner mig när jag sitter här hemma. Det känns ju ändå lite bra när psykologen säger att han tror att jag har stora chanser att klara ett inträdesprov till menza. Inte för att jag har planer på att göra det men ändå.
 
 
Klättringsklädd
 
Dom där jeansen som sitter åt vid vaderna.
 
En timme tidigare kom jag i mål efter 16.7 km.
 
Söndagskläder.
 
Måndagskläder.
 
 
Japp, alla bilder är från klättringsomklädningsrummen. Vi har nämligen ingen helkroppsspegel hemma och jag är tydligen på tok för lat för att orka gräva fram ett stativ eller hitta okej ljus här hemma för systemkameran när det bara handlar om bilder på mig.

Kommentarer
Postat av: Elin

Skulle jag säkert kunna göra. Är nog inte så svårt egentligen. Bara väldigt ansträngande ^^ 1177 tyckte jag skulle åka till psykakuten XDXDXDXD För allt som är fel sitter i huvudet om man är psykiskt sjuk. Jag må vara störd, men jag är inte dum i huvudet. :P
Såna läkare gör en så otroligt förbannad och trött på att ens försöka. Inte blir det bättre av att alla andra skäller på att jag får skylla mig själv och att allt skulle bli bättre bara jag slutade vara så negativt inställd till vården. Ledsen bara att jag varit inom psykiatrin i sex år snart och det är inte övertygande stor del som har gjort positivt :P

Nej det börjar bli väldigt tröttsamt och ledsamt att inte orka göra något. är väldigt lite liv jag lever.

Kunde du hantera 100-packet?

Jag tycker det är väldigt intressant att ha såna tydliga bevis på hur en ätstörning sätter sig i huvudet, jag vet som sagt att min egen syn på min kropp är sned, men det ser jag ju aldrig. På dig, dina texter och bilder däremot är det ganska uppenbart att det är något fel på din självbild.
kramar

2013-07-08 @ 22:46:16
URL: http://www.uturanorexin.blogg.se
Postat av: Marie

Nej se fördummad är du inte på en fläck, än vad du må tro vissa dagar. Någon som kommit fram till att vi egentligen inte vet vad vört är, borde få något slags pris. Tycker jag.

Har ingen sådär halvnormalkommentar idag, men hoppas snart att ena halvan av mig är tillbaka så jag kan skriva lite mer och lite bättre.

2013-07-08 @ 23:10:38
URL: http://marytheory.com
Postat av: Helene

Det där verkar kul! Testen alltså... Jag kanske ska få göra någon slags utredning i höst. Jag hoppas det!^^ Vet inte riktigt för vad, men allt möjligt lät det som. adad, add, borderline, asberger, kanske något mer...

Du har ju inga "onormalt" stora vader. De ser bara vältränade ut. Jeansen ser smala ut nertill, så inget konstigt att de blir tajt.

2013-07-09 @ 10:52:16
URL: http://helenesoderberg.blogg.se
Postat av: Lissie

Det är ju klart att du är smart! Intelligens och hur man mår har ingen direkt koppling. Däremot var det en kille som sa till mig en gång: "fast det måste väl vara intelligent att kunna få sig själv att må bra?"
Jag vetifan alltså. Tror inte riktigt man kan säga så. Men det finns väl olika typer av "intelligenser"...

2013-07-09 @ 21:49:08
URL: http://fairlynuts.blogg.se
Postat av: Linda

Har precis gjort klart den utredningen.
Jag var emot att bli utred. Men det är för att hjälpa oss. De gör inte det för att dumförklara oss.
Nu väntar jag på att psykologen ska samman ställa allt. Lite nervös är jag allt.

2013-07-13 @ 21:56:44
URL: http://peaklinda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0