Om någon missat det så gillar jag te.

Ärtplantorna håller på att rymma ur krukan och själva plantera sig på balkongen tror jag. Det har blivit lite försening i utplanteringen eftersom det varit så regnigt senaste dagarna och även om jag inte har så våldsamt mycket emot regn sådär så tar det emot att dressa på sig regnstället för att gå ut på balkongen. Hur som helst är det ett klart fall av tacksam växt att plantera, till och med jag får ju resultat och det säger inte lite med tanke på att både jag och min mor har lyckats torka ihjäl kaktusar.
 
Fick igår bekräftelse från capio om att jag är placerad i kö för öppenvårdskontakt och att det ska bli av inom dom tre månader som vårdgarantin lovar. Fick också ett mer spännande brev med Valles patalogirapport. För ja, jag är en nördig. Jag vill läsa och se vad som fanns därinne. Jag vill ha en chans att lära mig mer, jag vill se om det är något som kan vara smittsamt eller kostorsakat som jag ska se upp med när det gäller resterande illrar. Framförallt så intresserar det mig. Så när jag är lite mindre trött ska jag sätta mig ner och läsa ordentligt. Har bara skummat igenom, det tar ändå lite koncentration att förstå på riktigt när det är en tvåsidig rapport på fackengelska.
 
 
Dom nyinköpta kläderna, förutom dunjackan då, på ett stycke Hanna i klätterhallens omklädningsrum. Och ja, idag ska jag klippa mig och bli av med det där oformliga ruffset till hår. Har inte gått att få till ett samarbete med det överhuvudtaget senaste veckorna.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Du är så söt Hanna. Skickar massa kramar till dig och önskar att du kunde må lite bättre♥

2013-06-15 @ 12:31:44
URL: http://patriciac.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0