It doesn't make sense.

"Men det är ju inte rimligt."
 
Jonathans kommentar när jag berättade hur min vikt går. Han som vet vad jag äter och hur jag tränar. Och nej, jag vet, det ÄR inte rimligt. Som jag rör på mig ska jag kunna äta skogshuggarportioner och stå still i vikt.
 
MEN!
 
Det är inte så. Och det faktum att det inte är rimligt gör att ingen tror på det. Ingen förstår att det är ett problem som faktiskt existerar. Jag blir bemött med ord som "nej det kan inte vara så, du inbillar dig" eller "ja men då äter du väl saker som du glömmer bort att tänka på". Jag blir bemött som att det jag lever med och i inte finns.
 
Förstår ingen hur frustrerande det är. För det finns. Det är på riktigt. Det kan vara hur jävla orimligt som helst. Det är så ändå. Jag vill bara sparka och slå. Skrika och förstöra. Jag vill få vara så galen som jag känner mig.
 
Jag hatar min kropp. Jag hatar hur den fungerar. Jag hatar att den är så vriden att ingen tror att den kan fungera som den gör.
 
Att inte bli trodd när man lever med ett helvete.

Kommentarer
Postat av: Maja

Förstår att allting måste vara extremt jobbigt för dig, jag säger som de andra, det kan inte vara rimligt. Men tydligen verkar det ju som att så är fallet, så frågan är ju bara vad man kan göra åt det?
KRam! <3

2013-05-05 @ 08:34:22
URL: http://cuilenya.blogg.se
Postat av: Nina

Ja, vad säger man? Har inget svar på dina tankar...

Kramar

2013-05-05 @ 08:58:53
URL: http://dagarurmittliv.blogspot.com
Postat av: Diana Doss

det kan inte vara så att du har en stor benstomme eller vad man ska säga då? alltså att kroppens trivselvikt är mer än vad du önskar? eller? :O förstår att det är frustrerande...

sv: ja, men precis. man är ju så van vid det man har så det är väl därför man vill ha det man inte har osv..

2013-05-05 @ 14:30:04
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Jag förstår att det är jobbigt för min fungerar på exakt samma sätt och det är sjukt. Inte konstigt att vi mår sämre än vad vi skulle behöva göra:(

Kram

2013-05-05 @ 18:55:01
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: Elin

Har segat med att svara på kommentarer (eller ja, inte orkat snarare) men här kommer en. Har läst ikapp mig, som du ser eftersom jag kommenterar ända här nere ^^ Men i alla fall. Jag förstår din känsla, det gör jag verkligen. Jag gick också upp stört fort andra gången jag skulle upp i vikt. Tränade, som du, någon/några timmar om dagen, olika sorters pass under veckorna, styrka, kondition blablabla, åt hälften av vad som behövdes men gick ändå upp ett kilo i veckan. jag löste det på sämsta vis genom att extrembanta, och sluta äta helt och fick börja om med alltihop från början. Det är inte värt det. Din kropp är uppenbarligen inte "rimlig", och inte stabil. Det är uppenbarligen inte din självdisciplin vad gäller kost i nuläget som är största orsak till det, så egentligen är ju då det kloka att äta så kroppen mår BRA, inte din ätstörning. Så ät kakan, om du orkar och vågar, du är värd den. Det goda med den alltså.
kramar

2013-05-07 @ 23:58:17
URL: http://www.uturanorexin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0