Tråkdag

En lördag präglad av magproblem. Misstänkt scenario, matförgiftning som triggade magkatarr. Huh.. som jag mått. Idag är jag på benen men trött efter alldeles för lite sömn. Även om allt som var innuti mig stannade där under natten fick jag knappt sova, magkatarren ger mig vidriga luftuppstötningar med stark svavelsmak och att sova liggande är inte ett alternativ och sova halvsittande är helt enkelt obekvämt. Nu är jag alltså trött och aningen uttorkad och framförallt uttråkad. Det är ju helt absurt hur tråkigt det är att sitta inomhus en hel dag och inte göra något annat än titta på tv och läsa. Till och med när jag är sjuklig och svag så är det i det närmaste outhärdligt. Fatta min lycka när jag kände mig pigg nog att släpa mig till ica för några timmar sedan för att inhandla snäll-mot-magen-mat. Det vill säga fiskbullar och kokt potatis och morot. Tur att jag tycker det är gott också! Förhoppningen är att jag ska pigga på mig såpass att jag orkar cykla till coop och köpa tandborstar efter det. Det regnar så trevligt. För ja, jag gillar regn. Speciellt nu när det är lite varmare ute. Mysigt värre så länge man klär på sig okej.
 
Senaste tidens mobilbilder då:
 
Chokladsorbet på födelsedagen,
himmelriket för den laktosintolleranta chokladälskaren.
 
Mera utmaningskläder. Tighta jävla jeans.
Som jag aldrig egentligen har trivts i men får för mig
sådär vart tredje år att det vore kul att äga ett par.
 
Ja, mina fulglasögon är bäst.
 
Lunch från karibiska matvagnen på Liljehomstorget.
 
Mellanmål!

Kommentarer
Postat av: helene

jeansen sitter jättefint på dig! Det är verkligen snyggt med tajta jeans. Fast obehagligt:P Men övar man mycket så kanske man känner sig bekväm i det tillsist.

2013-05-27 @ 14:05:40
URL: http://helenesoderberg.blogg.se
Postat av: Elin

Du är snygg i tajta jeans, oavsett vad äs säger. Du är jättefin från början och med kläder som inte skyler dig är du ännu finare! Jag vet att det är svårt, jag springer också runt i pösiga kläder, allra helst något som döljer låren och magen.

Jag har typ inga mjukisdjur kvar Några på hyllan i sovrummet. :S
kramar

2013-05-27 @ 23:31:58
URL: http://www.uturanorexin.blogg.se
Postat av: beayourdreams.blogg.se

Grymt snygga jeans ju! :D Underbart!

Svarar även här lite fort; ja alltså.. Varför egentligen vara snygg på gymmet och lägga ner tusenlappar på träningskläder? Ett par shorts fungerar utmärkt.. Jag brukar köra med mina tights annars, de är lättare att göra sidoböj med platta så att de glider. Men bara man har kläder att träna i är jag nöjd! Hoppas allt är bra med dig förövrigt :) Kram!

2013-06-13 @ 18:37:32
URL: http://beayourdreams.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0