Dom små sakerna som visar att man är sjukare än man vill tro.

Men alltså.
 
Min värld är inte större än så här.
 
För det jag funderar mest över just nu är hur tusan jag ska hantera att min vägning imorgon hamnar efter vad som borde vara lunchtid när jag hitills haft varenda vägning före.
 
Alltså, jag vet ju hur jag ska göra.
 
Det jag inte kan begripa är hur jag ska orka hantera det.
 
 
För att liva upp stämningen så tänker vi på något annat en stund och tittar på lite bilder från mobilen.
 
Hej hej.
 
 
Picnic, bönsallad och mandelsesamtofu (gott!!)
 
 
Var bara tvungen att se hur jag egentligen ser ut. Efter gympasset.
 
 
Mer påklädd=)
 
 
Muminte från fina finska illervänner.
 
 
Väckte lillurvet med kli på halsen imorse.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Erica

Hoppas allt går bra med vägningen! <3

2013-10-01 @ 00:31:27
URL: http://faithhopelove.blogg.se
Postat av: Erica

Svar: Kan delvis förstå den jobbiga känslan i att vägas för dig. Men samtidigt så tycker inte jag att vad vågen säger spelar så väldigt stor roll. Eller, har man problem med ätstörningar så gör den ju det, men vad jag menar är att allmänt så är det vågen säger en siffra. Det viktigaste är att man är nöjd med sin kropp (och är mår bra och är frisk och allt det), och utifrån bilderna jag sett på dig så kan jag säga att du i n t e väger för mycket. Oavsett vad vågen säger så ser du ut lika som du gjorde innan du klev upp på vågen. <3

2013-10-01 @ 14:04:43
URL: http://faithhopelove.blogg.se
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Men kvinna, du har ju gôr schysst kropp. Va stolt♥

Haha, kul at du tycker det. Jo men jag tror nog att han finns på bloggen någonstans, eller kanske var det på den förra.. hmm. Får se om han kommer upp oftare framöver;)

2013-10-01 @ 21:57:27
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: beayourdreams.blogg.se

First of all: kvinna, du har en fin KROPP! Herre min gud. Jag skulle döda för den där kroppen..

Sv1. Pizza! Pizza! Gah så gott. Sist jag åt pizza grät jag, då åt jag bara 1/2 pizza. Detta var för 1 år sen kanske? Nu åt jag EN HEL med sallad.. Gah så gott de var! Ja du, pizzor brukar väl ligga på 75 - 100 kr beroende på.. Låter ju smarrigt i alla fall! JA exakt, då väljer man ju det bästa helt klart! Jag äter ju aldrig något "gott" - pizza o liknande. Dels för att det är onödigt att äta det ofta i mina ögon.. Men sen för att jag varit rädd för det.. ;)

JAA! Kokta ägg, gah! Men stekta ägg på en sida är fasen också gott.. När äggulan liksom fortfarande är lös.. My god <3 Äggfisar är inte så goda nej, I know! Sen tar de ju lite tid att koka tyvärr, funderar nästan på att koka löskokta och lägga in i kylen så jag slipper stå med det på morgonen.. Men hur gör sig löskokta ägg i kylen?

Det är helt normalt att ha ångest när man gör både rätt och fel.. Allt sitter i huvudet och DU måste arbeta för att få det att bli bra.. Det är bara du som kan ta tag i det, tyvärr. Du har helt enkelt inte arbetat med det tillräckigt bra/ fått den hjälp du behöver än.. Du kanske fortfarande ligger på ett underskott med mat så att hjärnan inte vill vara med och tänka rätt, alltså, att du aldrig kommer framåt för att du inte får i dig det du ska.. Eller så är det andra bakomliggande faktorer som gör att det inte går framåt; någon sjukdom, annat dåligt mående som du inte pratat om o.s.v. o.s.v.. Är det inte så att du äter en himla massa då, för att du tänker att "det gör inget eftersom.." och så äter du mer än vad du ska? FÖrstår du vad jag menar? Jag har haft sådana perioder då jag ätit typ något jag är rädd för och inte haft kontroll.. DÅ har jag lagt till extra saker överallt för att "det gör ju ingenting eftersom jag inte har någon koll.." Alla har vi en balans och jag förstår dig, att det är svårt, helt klart! Du får försöka hålla ut och försöka gå emot ändå. <3

Wiiiie! Ja jag bor ju inte riktigt i Uppsala och det är närmare för mig med tåg till t.ex. Solna ;) Men vill du komma iväg till Uppsala eller liknande någon gång kan man ju åka dit också. :) Vi kan ju kolla upp tider och så vidare, så ser vi när vi kan köra lite klättring ;)

Sv2: Jag har alltid älskat spenat faktiskt, helt sjukt. Likaså broccoli och diverse grejer. Min favoriträtt som liten var dock lasagne, and still is. Fytusan vad gott lasagne är alltså.. <3 Oj jäklar, vad konstigt :o Kanske fått någon dålig spenat då? Vi köper alltid findus frysta stuvade spenat.. Dock är de inge bra för min mage och med alla tillsatser, jag brukar köpa den hackade spenaten annars. :) Testa på du! Du har inget att förlora :D Tack <3

Alltså.. De är typ 6-10 reps eller 8-12. Dock börjar jag mitt benpass med 10 set knäböj (3 uppvärmninsset) sen är de 5-7 set på resterande övningar typ. Mage är 3 set * 30 reps, fyra olika övningar. 4 set dips/ chins när jag kör de.. Marklyft är också 10 set, 4 uppvärmningsse.. Så ja, haha.. De är en del. :P

Benpasset var det 4 övningar ben, 2 övningar vader och 4 övningar mage.
Ben
Övning 1 - 10 set, 6-10 reps
Övning 2 - 5 set, 8-12 reps
Övning 3 - 5 set, 8-12 reps
Övning 4 - 5 set, 8-12 reps
Vader
Övning 1 - 7 set, 10-15 reps
Övning 2 - 5 set, 6-10 reps
Mage - 4 övningar, 3 set * 30 reps

Kan säga att de tog ett tag.. + att jag värmer upp 10 minuter innan och sedan cardio 30 minuter efter passet.. ;) Så allting tar sin lilla tid, men de är kul! :)

2013-10-02 @ 12:32:18
URL: http://beayourdreams.blogg.se/
Postat av: S

Trillade hit via en annan blogg... och måste bara säga: DIN KROPP! Skit snygg och vältränad! (Nu blev jag riktigt träningsinspirerad haha)

2013-10-02 @ 16:13:50
Postat av: S

Trillade hit via en annan blogg... och måste bara säga: DIN KROPP! Skit snygg och vältränad! (Nu blev jag riktigt träningsinspirerad haha)

2013-10-02 @ 16:14:55
URL: http://incarcerated.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0