Jag vill bara veta hur det går till.

Alltså jag vet att min kropp inte agerar riktigt logiskt alla gånger och jag är van att saker och ting sker utanför min kontroll. Jag brukar heller inte direkt känna någon tröst i att andra upplever samma saker, det är ju mer så att jag tycker synd om dom också. Men hörrni... jag är inte så viktstabil. Faktum är att jag pendlar tre kilo från dag till dag. Ja, tretusen gram upp och ner. Jag äter samma sak varje dag i praktiken. Jag dricker samma sak varje dag och magen fungerar finfint varje dag. Jag undrar lite, hur gör kroppen? Jag får inte ens i mig tre liter vätska som jag skulle kunna samla på mig. Hur lyckas den? Jag kissar knappast ut några tre liter dom dagarna jag väger mindre heller.
 
För tillfället är jag nästan mer chockskadat förvånad än har ångest över faktumet men jag känner hur det håller på att glida över mot det senare. Ganska mycket så.

Kommentarer
Postat av: Elin

Det där med vikt är alltid en gåta, det kan gå hur som helst ibland. Men jag förstår att det börjar krypa fram ångest över att det pendlar så mycket. Har inga svar, tyvärr.

det är lite så. Det är jobbigt bara att överleva men det är svårt, för mig just nu i alla fall, att överleva utan de där taktikerna som du pratar om. Jag använder ju samma och inte fan kommer jag framåt men ändå fortsätter jag. Just för att överleva och kämpa.
Men de där kraven på att må bra underlättar inte kampen direkt..
kramar

2014-12-06 @ 12:59:39
URL: http://www.uturanorexin.blogg.se
Postat av: Marie

Funkar det så på alla vågar? För det skulle ju kunna vara så enkelt som att din våg är sanslöst opålitlig. När jag var som sjukast bodde jag inneboende hos en tjej och jag fick alltid panik av hennes våg. Tills vi åt någon anledning började prata om vågen och hon visade att hon kunde kliva upp på vågen, kliva ner och sen kliva på igen - det skilde typ 2 kg. Oklart varför hon behöll den...


Svar: Min våg är i alldeles utomordentligt form. När jag får sådana där större förändringar testväger jag mig alltid direkt igen och även senare samma dag och jag kan också testa att flytta den om underlaget skulle vara ojämnt men nej, siffrorna kvarstår alltid.
uppfortsomfan.blogg.se

2014-12-07 @ 15:27:26
Postat av: Miss Lyckad

Det låter helt galet och min första tanke var som ovan. Det är inte din våg som gått bananas? Men jag antar att du har kollat det. Annars kan ju människokroppen vara det största mysteriet och det mest ologiska som någonsin existerat.

Kram

2014-12-08 @ 16:42:06
URL: http://avoidantpersonality.blogg.se
Postat av: TicTacToe

Ingen tröst men jag förstår hur du känner angående att vikten pendlar så, spelar ingen roll vad anledningen är plus är tyvärr plus i våra huvud. Har du också svårt för att vissa saker varierar? Jag tycker inte om att min vikt varierar, även om det ibland bara handlar om hekton. Den ska vara stabil, ha samma hela tiden även om jag vet att det är sällsynt med en så stabil vikt...

Ja, det skulle uppskattas om fler har stor kunskap om flera olika problematiker (plural?) så att man slipper byta personer.

Håller med dig, det sitter inte i vikten. Man kan vara ännu sjukare och må ännu sämre när man har en högre vikt men det verkar inte vissa förstå.

Hur blir det med vården? Kommer du behöva läggas in så länge eller är äs-remissen på G?

2014-12-08 @ 22:21:46
URL: http://tictactoe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0