Tankeexperiment.

Tänk dig att stå naken på centralstationen i en stor stad. Tänk dig att stå naken på en centralstation i en stor stad i en bur arga katter som river ditt skinn och biter i dina armar, ben, händer, fötter och ansikte. Tänk dig att stå där med syra som sakta droppar ner och rinner längs bröstkorgen och lämnar ett fräsande sårspår efter sig. Tänk dig att stå där. Känn smärtan och skamen.
 
Tänk dig att du står där i din bur och dom du ser som nära och kära står utanför och kan göra absolut ingenting. Tänk dig hur dom ser på dig med lidande blickar, för det gör ont i dom också, när det gör ont på dig. Så du skriker inte, för att göra det lite lättare för dom.
 
Tänk dig stunden när du känner att den senaste droppen syra slutligen har frätt hål rakt igenom. Tänk dig stunden när dina trötta darrande ben ger vika och du sjunker ner på knä och katterna rusar fram och kastar sig på dig, över dig.
 
Där är jag nu.
 
Naken, skamfylld, sönderriven och sönderfrätt. Liggandes på golvet.
 
Det gör ont.
 
 

Kommentarer
Postat av: Ann Pettersson

Dom där lidande blickarna... dom är fan värst...

2015-03-09 @ 22:23:49
URL: http://nouw.com/Annorlunda
Postat av: Nathalie

<3 bra beskrivning även om den är hemsk <3

2015-03-09 @ 22:26:38
URL: http://nouw.se/Naatly
Postat av: Elin

Känner igen känslan, den är inget att skämmas för. Tänker verkligen inte säga "allt som inte dödar, härdar" för det är ett pissigt uttryck, men det jag menar är att du är stark, eller har varit hittills, även i dina svagaste stunder. Det är det inte många som klarar av, väldigt få. Så fortsätt med det du gör, det kommer vända.
kramar

2015-03-09 @ 23:40:14
URL: http://www.uturanorexin.blogg.se
Postat av: Sofia - fotografier & psykisk ohälsa

<3
sv: jag läste på lite om det på nätet och det du säger stämmer ju! Suger dock att inte kunna äta hur mycket ananas man vill x)

2015-03-10 @ 15:48:26
URL: http://sofiavaha.blogspot.se
Postat av: Fanny

Sv: Tack :D Jag ska träna hemma, typ ut och jogga med:) kommer inte gymma just nu. Jag håller med dig. Bra med planer tycker jag med. Och små delmål. typ som jag vill laga mat inne hos mig och målet är att laga nästan alla måltider inne hos mig, men får börja med 1 - 2 luncher i veckan :)

2015-03-10 @ 20:55:54
URL: http://blanchettlove.blogspot.se
Postat av: TicTacToe

:-(
<3

2015-03-10 @ 21:16:23
URL: http://tictactoe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0