Hej

Det går inte framåt. Jag orkar inte ta mig åt det hållet. Det är bara akutbesök, huvudvärksdagar, ont i ryggen och ångest, ångest och mer jävla ångest. Det är liv utan livslust. Det är överlevande för andra men inte ett dugg för mig själv. Det är mat jag inte vill äta, mat jag inte äter, mat jag försiktigt äter och som sedan nästan har ihjäl mig för jag mår så dåligt. Det är en kropp som inte samarbetar och det förstår jag. Den misshandlas på alla sätt jag kan komma på just nu, Medvetet och omedvetet.
 
Det är ångest som kommer som ett brev på posten. Bokstavligt. I form av en kallelse till möte på försäkringskassan. Den lilla självbevarelsedriften jag fortfarande har fick mig att inse att jag inte ska gå dit själv, jag måste ha en vårdperson med mig. Senast jag träffade fk var jag desperat, hysteriskt förstörd och suicidal efteråt. Jag hatar möten. Här är det ännu värre av att jag inte vet vad alternativen är, jag vet inte vad som förväntas av mig, hur något går till. När något ska göras, hur många människor jag ska jaga fatt på, hur många utlåtanden, intyg och journalkopior jag behöver.
 
Jag hade tid med min läkare förra veckan och han frågade vad jag ville, tyckte och kände kring mötet och att bli för gammal för aktivitetsersättning. Mitt svar var att jag tyckte bästa lösningen verkade vara att låta bli att bli trettio.

Kommentarer
Postat av: Ann Pettersson

Vad gäller mötet? Är det stadigvarande sjukersättning (Förtidspension) ni ska diskutera? Jag har lite erfarenhet av FK fråga mig saker gärna, jag kanske kan hjälpa?

2015-10-26 @ 22:13:27
URL: http://nouw.com/Annorlunda
Postat av: Elin

Känner igen din smärta och din ångest. Vet att det är svårt. Du har kämpat så länge, ge inte upp det.

Jo det är en kamp, men jag har tydligen svårt att ta till mig det, för jag mår lika dåligt för det.
kramar

2015-10-27 @ 18:58:47
URL: http://www.uturanorexin.blogg.se
Postat av: Allt oviktigt

Jag tänkte inte heller bli 30 men det blev jag (för många år sedan). Ingen tröst men det är i alla fall inte värre att vara 30 än att vara 29. Tycker inte att du borde få några problem med försäkringskassan förutsatt att läkaren har skrivit något vettigt

2015-10-27 @ 19:09:25
URL: http://alltoviktigtochviktigt.blogspot.se/
Postat av: Diana Doss

verkligen all styrka och lycka till på mötet!! när är det?

sv: fick något mirakelpiller imorse som gjorde susen för magen faktiskt! eller ja, nästan iaf. är betydligt bättre, men har fortfarande uppstötningar och skit. det slog mig dock att yrseln och illamåendet antagligen beror på att min medicin tog slut förra veckan... och läkaren är inte tillbaka förrän nästa vecka :/

2015-10-28 @ 00:52:50
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Amanda

kramar

2015-10-28 @ 14:46:08
URL: http://nouw.com/amandacarlberg
Postat av: Ida Jansson

Kram ❤

2015-10-29 @ 09:48:31
URL: http://onlyonewaytogo.blogg.se/
Postat av: TicTacToe

Hoppas att det löser sig med FK. Antar att skillnaden blir att du ska gå över till sjukersättning istället för aktivitetsersättning?

Det låter som att du verkligen har funderat mycket kring detta med behandlingshem och så som du beskriver din man och dina djur så låter det ju inte bra om du riskerar att skiljas från det som håller dig vid liv. Fortsätt simma <3

2015-11-01 @ 22:28:42
URL: http://tictactoe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0